31 Mayıs 2013 Cuma

Grand Theft Auto: Vice City (Full Apk+DATA) [CRACKED]


Siteden aldığım bir istek üzerine ve benimde ne zamandır siteye eklemek istediğim bir oyun, çoğumuz için oyundan da öte olan bir efsane olan GTA: Vice City'nin Android versiyonu sizlerle! 

Bu oyunu oynarken kendinizi 80 li yılların tam içindeymişsiniz hissine kapılacaksınız! Rockstar, siteye bir önceki eklediğim oyun olan Max Payne ile iyi bir çıkış yakalayamamış olsada, Vice City ile bunu telafi etmiş. 

Özellikle bilgisayarlarda GTA Vice City oynadıysanız görevler, menü ve grafiklerin aynısı olduğunu göreceksiniz hatta bir klavyeniz (ekran klavyesi değil) varsa oyun hilelerini bile aktif edebiliyorsunuz. 

Farklı grafik kalite seçenekleri sayesinde, diğerlerine nazaran biraz daha eski kalmış telefonlardaki kasma sorununu
büyük bir ölçüde düşürüyor. Oyun içindeki 5 farklı bir kamerada oyun zevkini kat kat arttırıyor.

Oyunun kontrollerine gelecek olursak, oyunun kontrolleri oldukça kolay ve kendinize uygun olan bir şekilde bunu düzenleyebiliyorsunuz. Genelde aksiyon oyunlarını butonla oynamak işkenceli bir eylem olur fakat GTA Vice City farklı bir buton özelliğine sahip. Araç kullanırken veya
silahınız ile şehirdeki çeteler ile çarpışırken kontrolu kolay sağlayan butonlar yer alıyor.

Play Store'da 4.99$ olan oyunu, Androidoloji.blogspot.com'da ücretsiz olarak indirebilirsiniz!


Ekran Görüntüleri





Trailer-Oyun İçi Video


APK DOSYASI

DATA DOSYASI

Not: Partlarla uğraşmak istemiyorsanız ilk girişte Wİ-fi ile datayı yükleyebilirsiniz.


Kurulum Açıklaması:
  1. APK dosyasını yükleyin ama açmayın.
  2. İndirdiğiniz data dosyalarının uzantısı .001, .002, .003, .004 şeklinde olacaktır. Bu dosyaları .rar'dan çıkarabilmek için HJ Split programına ihtiyacımız var. Buraya tıklayarak HJ Split programını indirin ve bilgisyarınıza kurun. Programı açın JOIN'e tıklayın Input File'a sonu 001 olan dosyayı seçin. Output bölümüne ise dosyaları çıkarmak istediğiniz klasörü seçin.
  3.  com.rockstargames.gtavc adlı klasörün içindeki main.7.com.rockstargames.gtavc.obb adlı dosyanın adını main.11.com.rockstargames.gtavc.obb olarak değiştirin. 
  4.  com.rockstargames.gtavc klasörünü sdcard/Android/obb içerisine atın.
  5.  Oyunu oynayabilirsiniz. İyi oyunlar :)


İlgili Aramalar
android 3d oyunlar, android aksiyon oyunları, grand theft auto: vice city apk+sd, grand theft auto: vice city full apk+sd, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder