26 Haziran 2013 Çarşamba

Lucky Patcher (Lisans Kontrollerini Kapatma Programı) [Tabletler İçinde Geçerli]


Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir paylaşım yapamıyorum. Bunun nedeni ise Web Tasarım kursuna gitmemdi. Ne zamandır söz verdiğim ama bir türlü paylaşamadığım uygulamayı sizlere bu gün paylaşacam.

Bilindiği gibi siteye daha önce eklediğim ve büyük ilgi toplayan PES 2012 v.1.0.5'i paylaşmıştım. Ama bazı arkadaşlar lisans kontrolüne yakalanmıştı. Bunun içinde Lucky Patcher uygulamasını sizlere önermiştim. İşte bu yayındada Lucky Patcher'ı PES 2012 içinde nasıl kullanacağınızı anlatacağım. 


*ÖNEMLİ NOT!: Uygulama ROOT yetkisi gerektiriyor. Telefonunuzun modelini ve yanına root yazarak google da aratırsanız nasıl root yapacağınızı bulabilirsiniz. ör. "Galaxy Mini S5570i Root Yapma" diye.

PES 2012 v1.0.5 LİSANS KONTROLÜNÜ KAPATMA:

  1. Öncelikle, PES 2012 v1.0.5 SD kart dosyamızı indirelim ve rardan çıkaralım ve Android/obb klasörüne atalım.
  2. Daha Sonra Apk dosyamızı kuralım. Oyuna giriş yaparken Lisans kontrolü isteyecektir. İşte burda devreye Lucky Patcher giriyor. 
  3. Telefonmuzu ROOT yaptıktan sonra, Lucky Patcheri indirip açalım.
  4. Karşımıza uygulamaların bulunduğu liste gelecektir. 
  5. Oyunumuzun üzerine dokunalım.
  6. Karşımıza bir menü gelecektir. Oradan Open Menu of Patches kısmına girelim en üstte Lisans Kontrolü Kapat vardır. Oraya da girelim ve AUTO MODE diyelim ve işini bitirmesini bekleyelim.



İlgili Aramalar:
Lucky Patcher full indir, Lisans Kontrollerini Kapatma Programı, PES 2012 v1.0.5 lisans kontrollerini kapatma,
pes 2012 android full  indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder