31 Mart 2013 Pazar

Cordy FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


3D ve renkli arayüzü ile herkesin oynamasını istediğim oldukça neşeli bir o kadar da zorlayıcı yapıda olan oyunumuz Cordy ile karşınızdayım daha öncede eklediğim hem link düzeltme hemde düzgün resim ve yazılar ile tekrar paylaşmak istediğim bir oyundur. Siteden bazı arkadaşlar hem mail hemde yorum olarak istekte bulunuyorlardı kısmet bugüneymiş. Oyunumuzu özetlememiz gerekirse arcade, aksiyon ve bulmaca tarzının karışımı diyebiliriz. Oynanış olarak oldukça kolay bir arayüze sahip aklınızı karıştırmayacaktır. Amacımıza gelirsek sevimli kahramanızın zorlu bölümleri geçmesi için zorlu yerlerde bulunan elektrik ögelerini toplayarak pilini şarj edip kapıyı açması gerekli. Galaxy Mini de sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Play Store'da 20.000'den fazla indirilmiştir. Oyunumuz FULL versiyondur bütün bölümler açıktır.

Oyunumuzdan Görüntüler






APK dosyası
Kurulumu
APK dosyamızı kurup oyuna giriş yapabilirsiniz.

Jenga FULL APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Eski konular yenileme ile ilgili olan düşüncemi biliyorsunuz hem link yenileme hemde daha uygun yazı ve resimlerle konuları tekrar paylaşıyorum işte buda onlardan birisidir. Jenga oyunu gerçekten iyi düşünülmüş hemde gerçek hayatta hemde sanal dünyada severek oynadığım bir oyun haline gelmiştir. Yapımcıları yani Jenga'nın mucitleri bu tip bir oyunun her türlü platformda oynanabileceğini bildiği için android platformuna da taşımıştır. Grafikleri bakımından tamamen 3D görsel görünüme sahiptir fizik motoru oldukça gelişmiştir. Mobil platform üzerinde oynaması zordur diye düşünen olacaktır elbette ilk başlarda bende böyle düşünüyordum ki oynadıktan sonra şaşırdığım diyebilirim NATURALMOTIONGAMES gerçekten iyi işler çıkartıyor. Buradan Jenga'nın mucidi Leslie Scott'a selamlar. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 2.99$'dır.

Oyunumuzdan Görüntüler


APK dosyası
Kurulumu
APK dosyamızı kurup oyuna giriş yapalım.
Oyuna girerken internet bağlantınızı kapatın.

Bladeslinger v1.3.2 Full APK


Bladeslinger
Gördüğün İYİ MOBİL GRAFİKLER
Bladeslinger tanıttı grafik mobil cihazlar üzerinde daha önce hiç görülmemiş özellikleri. Birden akıllara durgunluk bağışladı hiçbir ayrıntı ile 3D ortamlar ve karakterler, dinamik aydınlatma ve gölgeler. Mobil oyun konsolu kalitesi yaklaşırken, Bladeslinger zamankinden daha fazla bar iter.

HAMMER'S PEAK SAVE!
William Glaston, onun bir zamanlar huzurlu şehir terk etti ve daha önce hiç görmediği düşman yaratıklar tarafından istila bulmak için savaştan eve dönen Hammer Yanardağı bir yerlisi olarak oynayabilirsiniz. Hakikat ve Çekicin Peak kurtuluşu için William'ın arayışı izleyin.

TOUCH-ÖZEL KONTROLLERİ & TASARIM
Bladeslinger esneklik ve dokunmatik ekranlı cihazlar ile oyun için benzersiz seçenekler tam olarak yararlanır. Tüm basit, sezgisel dokunmatik jest kontroller ile elde - Hızlı çekim, ikincisi kaçmak, kombo saldırıları, canavar özel hareketler delme ve cezalandırma bölünmüş.

Heyecan verici KAMPANYALAR SAATLERİ
Artan sorunlarla Birden çok ayrıntılı ve karmaşık ortamlarda zorlayıcı olmayan, tekrarlayan oyun saatleri size itecektir.

UYUMLU CİHAZLAR
Bladeslinger 512MB + RAM ile Android cihazlar optimize ve NVIDIA Tegra cihazlarda ek grafik optimizasyonları sunmaktadır.

GERÇEK KİŞİ DESTEK
Biz sizin sorularınızı cevaplamak için burada kişisel, ve Bladeslinger için sürekli iyileştirmeler içine geribildirim dahil.

Luma Arcade tarafından geliştirilen ve Gazyağı Games tarafından yayınlanan.

Tegra ÖZEL ÖZELLİKLER
Dinamik ve ilerici Fırtına Etkileri sistemi: yağmur, lens damla, daha yansıtıcı su birikintileri, yıldırım ve 3D pozisyonel gökgürültüsü.

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: Mar 22, 2013)
Ek aygıt desteği

Gerekli Android O / S: 2.3 +

Ekran Görüntüleri:







Download: 334 Mb (APK+OBB)


Kurulum:


  1. APK yükleyin
  2. 'com.kerosenegames.bsep1' Kopyalayın 'Sdcard / Android / Obb' klasörüne atın
  3. Oyunu başlatın


EMERGENCY v1.0 Full APK


EMERGENCY
Komut itfaiye, kurtarma servisleri ve gerçekçi HD grafiklere sahip bir kurtarma strateji oyunu polis güçleri! Yangınları ile mücadele, hayatını kurtarmak ve teröristleri ortadan kaldırmak - 13 ayrıntılı misyonlarına!

Eğer bir operasyon baş kazançlar var mı?

Özellikler:

  • 13 felaket senaryoları (uçak kazası, tren kazası, meteor etkisi ve daha pek çok)
  • 18 tane (su ihale, pikap merdiven aracı, kurtarma helikopteri ve daha pek çok)
  • Gerçekçi ve ayrıntılı HD grafik
  • Oynanış dokunmatik ekran için optimize
  • Daha fazla puan almak ve üst listeleri içine doğru tırmanmaya için bir olasılık her zaman vardır çünkü misyonlar, yüksek bir oyun değeri vardır.Misyonları oyna, altın madalya tüm kazanmak ve diğer oyuncular için beceri karşılaştırın!


Gerekli Android O / S: Cihaza göre değişir

Ekran Görüntüleri:





Download: 240 Mb (APK+OBB)

30 Mart 2013 Cumartesi

Photoshop Touch for phone v1.0.1 APK





















Photoshop Dokunmatik telefon için play.google.com.pstouchphone
çekirdekli Photoshop özellikleri ile görüntüleri dönüştürün. birleştirin , görüntüleri uygulamak yoluyla arkadaşlarınız ve aileniz ile profesyonel efektler ve paylaşmak sonuçları Facebook ve Twitter - tüm telefonunuzun kolaylık. : Tablet sürümü aynı özelliklerin çoğunu EnjoyÖzellikleri:




  • Akıllara durgunluk veren görüntüler oluşturmak için, katmanlar, seçim araçları, ayarları ve filtreleri gibi popüler Photoshop özelliklerini kullanın. 

  • Fotoğrafçılık en iyi ortaya çıkarmak için klasik Photoshop özelliklerini kullanarak fotoğraflarınızı. Geliştirin Uygulatüm kompozisyonu, belirli bir katmanı veya bir seçim alanı için hassas ton ve renk ayarlamaları.

  • Kullanarak diğer dünyevi şeyler oluşturma boyama efektleri, filtre fırçaları, ve çok daha fazlası. Photoshop Touch ile, yaratıcı olasılıklar sınırsız. 

  • Görüntüleri grafik metni ile açılır. Olun Uygula gölge ve kaybolur, ve daha eklemek, vuruş.

  • Benzersiz Kamera Dolgu özelliği ile bir katman üzerinde bir alanı doldurmak için cihazınızın kamerasını yararlanın. 

  • Hızla birleştirmek birlikte görüntüler. Bir resmin parçası seçin ayıklamak Karalama Seçim aracı ile karalama ile sadece. Refine Edge özelliği ile kolayca saç gibi, zor seçmek görüntü elemanları yakalamak için parmak ucunuzu kullanın. 

  • Telefonunuzda bir proje başlatın ve ** bir kullanarak masanızda Photoshop'ta tablet * ya da arkasında onu bitirmek ücretsiz üyelik Adobe Creative Cloud ™. *** Projeleriniz otomatik cihazlar arasında senkronize edilir. 

  • Ücretsiz üyelik Yaratıcı Cloud bulut depolama 2GB sağlar.

  • Yüksek görüntü kalitesini koruyarak yüksek çözünürlüklü görüntüler üzerinde çalışın. 12 megapiksele kadar Görüntüleri desteklenmektedir.


Tablet için Photoshop Touch ayrı satın alınması gerekir.


  • Adobe Photoshop CS5.1 veya üstü. 

  • Internet bağlantısı ve ücretsiz seviye Adobe Creative Cloud üyelik Bu özelliği kullanmak için gereklidir. Yaratıcı Cloud üyelik kullanıcılar 13 yaş ve üstü için geçerlidir ve ilave şartlar ve Adobe'nin çevrimiçi gizlilik politikası anlaşmayı gerektirir  http://www.adobe.com/go/privacy_policy_touchapps .


Yaratıcı Cloud tüm ülkelerde veya mevcut olmayabilir dilleri ve önceden bildirilmeksizin değişiklik veya kesilmesi tabi olabilir.



Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: Mar 22, 2013)



  • Tespit Warp aracı ile çöker bildirdi. Görmek

  • http://forums.adobe.com/message/5156561 # 5156561 detayları için.

  • Ile ilgili sorunlar rapor Çözme Özü aldıktan sonra sil veya özellikleri

  • PS Touch ile kamera bir görüntü

  • manzara modunda. Http://forums.adobe.com/message/5130675 # 5130675 görün ve

  • http://forums.adobe.com/message/5122154 # 5122154.

  • Tespit Spreyi aracı hatalı kapatma yolları hakkında hata bildirdi. Görmek

  • http://forums.adobe.com/message/5157897 # 5157897.

  • Ek telefonlar için destek.





                                                                      apk dosyası  

Vector (Deluxe) v1.0.0 APK





















Vektör heyecan verici, arcade tarzı bir oyun sistemi tarafından aşağı tutulamaz istisnai ücretsiz runner olarak featuring. Oyunu bir içine bir görünüm ile açılır totaliter bireysel özgürlük ve uzak bir hayal başka bir şey değildir dünya. Ama bir FreeRunner kalbinde güçlü olduğunu ve yakında kurtulucam. , Tonoz, slayt çalıştırın ve esas olağanüstü teknikleri kullanarak tırmanmaya kentsel ninja sporun tek amacı var: "Big Brother" tarafından kovalanan olurken tüm Parkour sizi yakalamak ve geri getirmektir. uygulama ve esinlenerek ilkeleri Parkour, Vektör sezgisel kontrolleri lütfen oyuncular tüm düzeyleri ve sofistike seviye tasarımları distopyacı çatılarının traceur "akar" olarak hızlı tempolu zamanlama bulmaca ile en zorlu oyunculara meydan.



























 Özellikler:


  • Isabet Facebook yapımcıları Arcade oyun oyunu

  • Cascadeur animasyon araçları ile mümkün şaşırtıcı gerçekçi Parkour esinlenen hamle

  • 30 + harika, zorlu düzeyleri daha her güncelleme ile eklenmiş,

  • Öğrenmek Hızlı, ana meydan


Gerekli Android O / S:  2.1 +



                                                     apk dosyası

Dungeon of Legends v1.0.3 APK





























Zindan Efsaneleri play.google.com.DungeonOfLegends
size kabul almak için becerilerini kullanmak zorunda bir acemi olaraksihir okulu . Senin görevin "tamamlamak için Tower of Eternity ". kule , örneğin farklı alanlarda, "Illusions Chambers" oluşur. . Bunları çözmek için tüm cesaretini almak zorunda çılgın bulmaca üzerinde 75 odasıylasize çözmek için hazır mısınız gizem sihirli kule? Özellikler:






  • Üç farklı ortamları ile harika 3D grafik

  • Atmosferik müzik

  • 75 farklı bulmaca fazla

  • Farklı tarz (atlama ve çalıştırmak macera birleştiren ve eylem )


Sonra yüklemek yapmak zorunda indirmek 75mb gamefiles. WLAN veya başka bir hızlı bağlantı kullanın.


Bu sürümde neler bulunuyor:  (Güncelleme: Mar 28, 2013)

  • Deadcounter düşmesini zaman artar Yüklü seviyesi



Gerekli Android O / S:  2.2 +





                                                            apk dosyası


Sygic GPS Navigasyon v12.1.3 (v12.1.3) APK ..

Sygic GPS Navigasyon v12.1.3 (v12.1.3) APK indir
Sygic GPS Navigasyon v12.1.3 
Gereksinimleri: Android sürümü 2.1 ve üstü için, App2SD destekler 
Bakış: Premium turn-by-turn GPS navigasyon uygulaması. Sygic GPS navigasyon uygulaması dünya çapında milyonlarca müşteri tarafından güvenilen çevrimdışı sesidir. Bu TomTom ile doludurharitaları ve navigasyon özellikleri içeren dayanıklı bir dizi. Hem uygulaması ve haritalargüncellenen ücretsiz . Maps telefonda saklanır - internet yok tabi.






Sygic GPS Navigasyon v12.1.3 (v12.1.3) APK indir




Yeni Sygic 12.1.13 neler 
akıllı telefonlar için GPS navigasyon | Sygic mevcuttur YENİ TomTom HD Traffic 
(bizim trafiği kullanılarak olduysan, TomTom verileri zaten sizin için açık) 
YENİ HARİTALAR ! güncellenmiş yol kapsama 
1. Wi-Fi bağlanın 
2. Menüsünden seçin - Benim Sygic - Yönet Haritalar 
3. Güncelleştirmek istediğiniz haritaları seçmek için dokunun 
4. Tüm eski haritalar otomatik olarak silinecektir 
YENİ Kıbrıs haritası eklendi paketleri Avrupa ve Amerika ve Güneydoğu Asya ve Afrika, Avrupa ve Rusya, Avrupa ve Doğu Avrupa 








 İNDİR
not: linkler telif hakkı nedeniyle kaldırıldı