22 Mart 2013 Cuma

Samsung Galaxy S IV Mini ilk görseller ortaya çıktı

Samsung geçtiğimiz sene Mayıs ayında Galaxy S III adında ki amiral gemisini satışa sunmuştu. Oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan akıllı telefonunun aynı tasarımda biraz daha düşük donanım özelliklerine sahip modelini Galaxy S III Mini olarak adlandırarak satışa sunmuştu.

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S IV‘ü de geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurdu. 4.99″ Full FD ekranı ve diğer üst düzey donanım ve yazılım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Samsung’un aynı bir önce ki amiral gemisinde olduğu gibi Galaxy S IV‘ün de Mini versiyonunu sunacağı bilgileri gelmişti.

Samsung Galaxy S IV Mini’nin ilk görselleri ve detayları ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Galaxy S IV Mini 4.3″ büyüklüğünde ve qHD (960×540 piksel) çözünürlüğünde ekran ile gelecek. 1.6Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren yonga setinden güç alacak.

Samsung Galaxy S IV Mini hem tek hem de çift sim kart desteğine sahip versiyon olarak sunulacak. Model numarası GT-I9190 olacak. Google 4.2.2 Jelly Bean ile gelecek olan yeni akıllı telefon Haziran ya da Temmuz ayında satışa sunulacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder