14 Ağustos 2013 Çarşamba

Bam Fu


Bam Fu

Arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz zevkli bir oyun daha sizlere. Oyun en fazla dört ve an az iki kişi ile oynanmaktadır. Oyunu size önerim tablet de oynarsanız daha çok zevk alacaksınızdır. Çünkü bu oyun için android cihazınızın ekranı büyük olmalıdır sonuçta oraya dört kişinin eli sığacak.

Oyunda yapmanız gereken her kişiye aittir renklere en önce tıklayarak tüm renkleri ele geçirmek, yani ele geçirmek derken örneğin siz kırmızı renksiniz ve diğer oyunculardan önce, diğer renklere tıklayarak tüm renkleri kırmızıya çevirmeniz gerekmekyedir.


Oyun çok zevkli ve kaliteli bir oyundur. Android cihazın ekranı küçük diye üzülmeyin iki kişi ile rahatça oynıyabilirsiniz. Fakat zamanla android cihazınızda biraz donmalar olabilir bu sizin cihazınızdan veya dört kişi birden hızlı hareket etmesi sonucu oluşabilir.

Bam Fu

Özellikle tabletler de tercih edilen bir oyundur. Bazı tabletler bile küçük gelebilir ama dediğimiz gibi iki kişilik rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Size önerim ne kadar fazla kişi ile oynayabiliyorsanız o kadar zevkli geçen bir oyun telefonunuzu fazla kasmadan oynamanızı öneririm.

Bam Fu

Bu oyun için size bir öneri oyuna başlamadan önce tırnaklarınız mutlaka kesin ve ellerinizi yıkayın, zorlu bir mücadele olacağı için ekranınızda biraz kirlenebilir.

Bam Fu

Bam Fu Ücretsiz İndir



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder