15 Ağustos 2013 Perşembe

Crazy Taxi v1.0.0 Apk + Data indir

Crazy Taxi v1.0.0 Apk + Data indir

Geçtiğimiz yıl iOS kullanıcıları için sunulan SEGA'nın gönüllerde taht kurmuş oyunu Crazy Taxi Android kullanıcıları için indirilebilir hale geldi.Öncelik olarak iOS platformuna destek veren SEGA'nın, bu oyunu Android için yayınlamakta çok geç kaldığını söyleyebiliriz.
Kısıtlı bir sürede şehirdeki taksi bekleyenleri aracınıza alarak, onları en kısa sürede gitmek istedikleri yere götürdüğünüz Crazy Taxi'de ne kadar çılgın hareket yapar, aracınızı oradan oraya zıplatırsanız oyun size yapmış olduğunuz hareketler karşılığında bonus olarak ekstra bir süre veriyor.


Süreyi çok iyi değerlendirin ve daha fazla müşteri toplayın. Ne kadar çok müşteri toplarsanız bölümlerin ve araçların kilitlerini o kadar kısa sürede açarsınız. PC ve konsol oyuncuların zamanında vazgeçilmezleri arasında olan Crazy Taxi, 16 mini bölüm ve 4 farklı araç ve sürücü ile Androidliyim Blog takipçilerinin beğenisine sunuluyor.


Google Play Store'da 4,99$ fiyatıyla bulunan bu efsane Crazy Taxi adlı oyuna Androidliyim Blog üzerinden ücretsiz sahip olabilirsiniz.



Kurulum:
1. APK dosyasını ve DATA dosyasını indirin.
2. İndirdiğiniz DATA dosyasını .rar'dan çıkarın. (Sağ tık 'Buraya Çıkart/Extract Here')
3. .rar'dan çıkarmış olduğunuz 'com.sega.CrazyTaxi' adlı klasörü 'SDCard/Android/obb' içerisine atın. (Hafıza kartınızın içindeki Android klasörünün içindeki obb klasörü)
4. APK dosyasını hafıza kartınızda herhangi bir yere atın.
5. APK dosyasını yükleyin.
6. Oyunu çalıştırın.
7. iyi eğlenceler diler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder