6 Ağustos 2013 Salı

[Uygulama] 3G Watchdog Pro v1.18.2



En son paylaştığım yayında bazı programlardan söz etmiştim. Ve kullanılmasında yarar olduğunu ve yarın Play Store'da ki ücretli versiyonunu paylaşacağımı söylemiştim. Bu gün biraz gecikmeli de olsa ard arda bu uygulamaları paylaşmaya çalışacağım.  Şimdiki program ise 3G Watchdog Pro!

Android kullanıcılarının en çok sorduğu sorulardan bazılarıda aslında;"internet paketimde ne kadar kotam kaldı?" veya "internete girsem ne kadar TL gider?" gibileri. GSM operatörleri yeterli sayılabilecek düzeyde veri paketleri sağlasa da ay sonunda şok geçirmemek için bir kullanıcı olarak çevrimiçi veri trafiğinizi kontrol altında tutmalısınız.

Tam bu noktada da yine Play Store'da ücretsiz sürümü bulunan (yine bu uygulamanın da ücretli sürümünü yarın paylaşacağım)  3G Watchdog uygulaması devreye giriyor. Bu uygulama Dönemsel olarak veri trafiğini kontrol altında tutuyor, sizi bilgilendiriyor ve kritik durumlarda uyarıyor. 3G Watchdog bu iş için oldukça başarılı diyebiliriz.

Program Mobil ve Wifi bağlantılarını tamamen kontrol eder, kullandığınız miktarı size belirtir ister bir kota belirleyebilir. İsterseniz de serbest kullanım yapabilirsiniz. PRO sürüm olduğu için hangi uygulamaların ne kadar internet kullandığını görebilir ona göre tedbir alabilirsiniz. Android masaüstünüze koyacağınız widgetler sayesinde her an haberdar olabilirsiniz. Uygulamamız kendi kulvarında en iyi uygulamadır. Uygulamayı kaldırmanız veya tekrardan kurmanız gerekirse verilerinizi backup yani yedekleyip tekrardan kullanabilirsiniz. Play Store'da 2.99$'dır.


Ekran Görüntüleri










APK DOSYASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder