30 Eylül 2013 Pazartesi

The Room 1.03 Apk+Data


İos platformunun ardından Android platformuna gelen,en başarılı yapımlar arasında yer alan The Room karşınızda.Google Play'de bir sürü kaliteli bulmaca oyunu var ancak bunlar arasında en iyisi diye nitelendirebileciğimiz oyunlardan bir tanesi The Room.

Açıklama

İlk başta kasanın kilidi açmamızı gerektiren mektup ile başlayan serüven daha sonra iç içe geçmiş kasaları açmaya dönüşüyor.Son derece iddialı oynanış,grafik ve kendine özgün atmosferi ile gelen oyun bizden tam puan almayı başardı.

Google Play'de en çok indirilenler listesinde yer alan The Room 0.92 $ fiyatına satılmakta ancak aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





Oyunu İndirmek İçin

General Mobile Discovery Bildirim Işığı


Bildiğiniz üzere General Mobile Discovery'de bildirim ışığı yok.Bu program bu soruna çözüm olacak.SMS veya cevapsız arama gelirse ekranda bildirim gösteriyor :

İndirme Linki :



Pou 1.3.9 MOD APK - PARA HİLELİ


Çoğunuzun severek oynadığını düşündüğüm bende dahil olmak üzere Play Store'un popüler oyunu "Pou" güncellendi oyunumuz para hilesi olmadan tadı çıkmayacak cinste yani ilerleyen zamanlarda sahip olamadığınız ögeler yüzünden canınızı sıkabiliyor bunun önüne geçebilmek için sizlere MOD yani PARA HİLELİ olarak sunma gereği duydum. Konumuzdaki sürüm POU 1.3.9'dur son sürümüdür. Oyunumuzu kısaca özetlemek gerekirse eskiden oynadığımız sanal bebek oyunu gibi düşünebilirsiniz onu besliyor, hasta olmasını önleyip temizliğini yapabiliyorsunuz bir nevi bebek değilde evcil hayvanınız. Oyunumuzda Pou'nuzu istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz hem kıyafet hemde takılar ile. LVL mantığı vardır. Unutmayın Pou'nuzun size ihtiyacı var. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır. Play Store'da 670.000'den fazla indirilmiştir. Sizi sıkmamak için mini oyunlar düşünülmüştür.


Pou 1.3.9 MOD APK - PARA HİLELİ
Kurulumu
Pou 1.3.9 MOD APK - PARA HİLELİ dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Para hilesi : Oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Construction City APK - Galaxy Mini (QVGA-ARMV6)


Play Store yeni gelmiş olan Construction City tam anlamı ile fizik oyunlarını sevenler için çıkarılmış iş makineleri ile şehir içinde çeşitli işlerde çalıştığımız kaliteli bir oyundur boyutunun ufak olduğuna sakın aldanmayın bir çok bölümün yanı sıra kendi bölümlerinizi oluşturabileceğiniz editörde bulunmaktadır oyunun amacına gelirsek bahsettiğim gibi çeşitli iş makinelerini kullanarak sizlere verilen taşıma, yıkma, yükleme gibi işleri yapıyoruz toplamda 5 farklı temada 105 bölüm bulunmaktadır dediğim gibi sizleri bir hayli zorlayacak bir oyundur ben 2 günde bitirdim arada sırada oynamama rağmen. 12 farklı  tamamen gerçekçi bir havayla kontrol edebileceğiniz araç bulunmaktadır vinç, forklift, kepçe, helikopter, ekskavatör vb. Galaxy Mini de sorunsuz çalışmaktadır.
Oyunumuzdan Görüntüler



Construction City APK
Kurulumu
Construction City APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Asphalt 8 - Airborne - Tek Link




KURULUM
1- Rar dosyasını açın.
2- Çıkan dosyaları telefonunuza atın.
3- Çıkan data dosyasını 
sdcard/Android/obb dizinine atın.
4- Apk dosyasını kurun.

İndirme Linki :

29 Eylül 2013 Pazar

PUFFİN WEB BROWSER FULL VERSİON 2013

android telefonda bilgisayar keyfi yaşamak için mükemmel bir web browser ayrıca eski android telefonlarda flash destegi olmayabiliyor bu tarayıcı her türlü flash destekl, herseyi açabiliyor
bu browser ile yapamaycagınız hiçbir şey yok gibi
mesela bi flash oynu oynuyabilirsiniz kendine ait bir oyun konsolu bile açıyor
laptoplarda kullandıgımız mouse pad kısmıda mevcut bununla fare gibi kullanabiliyorsunuz
 birazda resim veriyim




                                                             








                                                        APK DOWLAND

Quickoffice Pro v5.5.209 APK Download



Şimdi, Android akıllı telefon e-posta, müzik ve oyunlar daha fazlasını yapabileceğiniz bir program var.Mükemmel bir dosya yöneticisine sahip.
Word exsel gibi dosyalaarı oluşturmanızı ve okumanızı  saglar.

KAZANCINIZ 15$ 

ÖZELLİKLER
 ?Açma, düzenleme ve / favori bulut hesabınızdan kaydetmek 
? Düzenleme ve hareket halindeyken belgeleri kontrol büyü içinde 
? Güncelleme formüller tablolar
 ?Hantal dizüstü bilgisayar olmadan sunum verin
 ? Ekle notları ve işaretlemek PDF dosyaları













TAPATALK 2 FORUM 2.4.13 Bedava





Dünya çapında forumları 40.000 tarafından onaylanan Pazarında tek ve en iyi tamamen işlevsel bir foruma app. 4,5 / 5 yıldız güç arkadaşlarının on binlerce Yorumlar. Neden bir deneyin vermek değil mi?

Parmaklarınızın Ucunda Online Topluluklar

Hiç Android cihazınızda bir Internet tarayıcısı kullanarak bir forum ziyaret etmeye çalıştı varsa bunun ne olabilir bir kabus biliyorum. Karşılaşacağınız düzenleri çokluk, pinching, yakınlaştırma ve parmaklarınızı uyuşmuş kadar kaydırarak, kaydırma olabilir.Tapatalk Forum App girin.

Sağ uygulaması içinde en popüler kamusal forumlarda 35.000 Tapatalk evler. Online oyunlar Şu teknolojisi, aşırı kupon için hayvanlar, çıkarlarına uygun orada bir forum var.13 kategoride veya Tapatalk en kolay kullanımlı arayüzü belirli forum için arama yapın. Hiçbir şey ve bu uygulaması ile her şeyi bulabilirsiniz.

Bir kez sen onu daha hızlı erişim için sık kullanılanlara eklemek için kolay okumak istediğiniz forumları bulduk. Sonra sadece app oturum ve güncel konular için özel mesajları veya cevap okudum. Ayrıca kolayca ilgi pike bir şey hakkında bir konu başlatabilirsiniz. Ayrıca size forumda umurumda konular işaretleyebilirsiniz.

Tapatalk favori tarayıcı ama basit, düz ileri teslimat bulunan tüm özellikler ve yetenekler içerir. Kolayca İnternet'e bağlanmak için telefonunuzun tarayıcısında beklemeden, kimlerin çevrimiçi olduğunu görme kurulu istatistiklerini görüntülemek ve hatta kullanıcı profilleri. Bir deneyin bugün ver.


























                                                           APK LİNK
                                         
                                   



                   

Zooper Widget Pro v2.12 APK Full




Zooper Widget Pro  play.google.com.zwpro
seferde ihtiyacınız olan tüm veriler, Minimal, şık, son derece özelleştirilebilir ve pil dostu Saat Widget. 

Özellikler:




  • Örnek şablonlar dahil, herhangi bir şey yüklemeniz gerekir

  • Bazı özel yazı tipleri zaten dahildir, ek sdcard / yazı üzerine eklenebilir

  • Sizin oluşturma şablonları , kolayca hiçbir fonksiyonel sınırı

  • Tarzınızı ve değişim her şeyi, renk, metin, şekil, Yapı pozisyonu ve daha fazla

  • Pil bilgisi (kalan süre, yüzde , sıcaklık, voltaj )

  • Dünya saati (aynı alette Birden dilimleri)

  • Iki gün ile hava birden için bile tahmin yerlerde aynı alette

  • Takvim ücretsiz özelleştirme İletişim bilgileri

  • Çalışma süresi gibi sistem bilgisi, sonraki alarm, SD kart alanı

  • Wifi ağ adı, cep operatör

  • Hatta birden fazla için gündoğumu ve günbatımı yerde aynı anda
Pro Özellikler:

  • Hayır Reklamlar

  • Musluk eylem Widget (ve yakında "modül" klik eylem)

  • Lütfen kaydetmek şablonları
AKÜ: 
Telefonunuzu sırasında Zooper Widget akılda pil ile sıfırdan inşa edilmiştir, hiçbir şey yapılacaktır uyur hiçbir hava varsa, hiçbir hava güncellenecektir bilgi ekranında, hiçbir yerde size sormak yoksa güncellenecektir. BENZER ARAÇLAR:



  • Gelişmiş Anolog Saat Widget

  • Güzel Widgets

  • Simi Saat Widget

  • TypoClock 

  • Clockr

  • BattStatt

  • Ultimate özel saat

  • Sizin Saat Widget olun
Bu sürümde neler bulunuyor:  (Güncelleme: 4 Nisan 2013),

  • Ilerleme modülü (beta) eklendi, ProgressClock şablon veya http://zooper.org/wp/archives/2217 kontrol

  • Sabit konum / hava sorunları

  • Eklendi YRNO Hava sağlayıcı

  • Değişiklikler geçmişi: http://zooper.org/wp/android/zw/changelog

  • İzinler ayrıntıları: http://zooper.org/wp/android/zw/permissions












Earn to Die


Son zamanlarda flash oyunlar arasında en çok oynanan oyunlardan bir tanesi olan Earn to Die öyle çok tutulduki oyunun yapımcıları oyunu Android platformuna taşıdılar.Dünya çapında 200 milyon kullanıcı ile çok geniş kitlelere ulaşan Earn to Die son derece benimsenen eğlenceli ve zevkli bir oyun.

Açıklama

Son derece zevkli,oynanabilesi yüksek hikayesiyle dikkat çeken oyunda karşımıza yine zombiler çıkıyor.Zombileri ezerek ilerlediğimiz oyunda gelen puan ve paralar ile extra kit ve silahlar alabiliyorsunuz.Bir an önce yarışı bitirmek için aracınızı sürekli geliştirin ve paranız yetiyorsa yeni araç ile daha seri bir şekilde oyuna devam edin.

Son derece eğlenceli bu oyunu Google Play'den 0.99 $ fiyatına sahip olabilirsiniz.





Oyunu İndirmek İçin

Photoshop Touch for phone v1.0.1 APK download








Photoshop Dokunmatik telefon için play.google.com.pstouchphone
çekirdekli Android Photoshop özellikleri ile görüntüleri dönüştürün. birleştirin , görüntüleri uygulamak yoluyla arkadaşlarınız ve aileniz ile profesyonel efektler ve paylaşmak sonuçları Facebook ve Twitter - tüm telefonunuzun kolaylık. : Tablet sürümü aynı özelliklerin çoğunu EnjoyÖzellikleri:




  • Akıllara durgunluk veren görüntüler oluşturmak için, katmanlar, seçim araçları, ayarları ve filtreleri gibi popüler Photoshop özelliklerini kullanın. 

  • Fotoğrafçılık en iyi ortaya çıkarmak için klasik Photoshop özelliklerini kullanarak fotoğraflarınızı. Geliştirin Uygulatüm kompozisyonu, belirli bir katmanı veya bir seçim alanı için hassas ton ve renk ayarlamaları.

  • Kullanarak diğer dünyevi şeyler oluşturma boyama efektleri, filtre fırçaları, ve çok daha fazlası. Photoshop Touch ile, yaratıcı olasılıklar sınırsız. 

  • Görüntüleri grafik metni ile açılır. Olun Uygula gölge ve kaybolur, ve daha eklemek, vuruş.

  • Benzersiz Kamera Dolgu özelliği ile bir katman üzerinde bir alanı doldurmak için cihazınızın kamerasını yararlanın. 

  • Hızla birleştirmek birlikte görüntüler. Bir resmin parçası seçin ayıklamak Karalama Seçim aracı ile karalama ile sadece. Refine Edge özelliği ile kolayca saç gibi, zor seçmek görüntü elemanları yakalamak için parmak ucunuzu kullanın. 

  • Telefonunuzda bir proje başlatın ve ** bir kullanarak masanızda Photoshop'ta tablet * ya da arkasında onu bitirmek ücretsiz üyelik Adobe Creative Cloud ™. *** Projeleriniz otomatik cihazlar arasında senkronize edilir. 

  • Ücretsiz üyelik Yaratıcı Cloud bulut depolama 2GB sağlar.

  • Yüksek görüntü kalitesini koruyarak yüksek çözünürlüklü görüntüler üzerinde çalışın. 12 megapiksele kadar Görüntüleri desteklenmektedir.
Tablet için Photoshop Touch ayrı satın alınması gerekir.


  • Adobe Photoshop CS5.1 veya üstü. 

  • Internet bağlantısı ve ücretsiz seviye Adobe Creative Cloud üyelik Bu özelliği kullanmak için gereklidir. Yaratıcı Cloud üyelik kullanıcılar 13 yaş ve üstü için geçerlidir ve ilave şartlar ve Adobe'nin çevrimiçi gizlilik politikası anlaşmayı gerektirir  http://www.adobe.com/go/privacy_policy_touchapps .
Yaratıcı Cloud tüm ülkelerde veya mevcut olmayabilir dilleri ve önceden bildirilmeksizin değişiklik veya kesilmesi tabi olabilir.


Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: Mar 22, 2013)



  • Tespit Warp aracı ile çöker bildirdi. Görmek

  • http://forums.adobe.com/message/5156561 # 5156561 detayları için.

  • Ile ilgili sorunlar rapor Çözme Özü aldıktan sonra sil veya özellikleri

  • PS Touch ile kamera bir görüntü

  • manzara modunda. Http://forums.adobe.com/message/5130675 # 5130675 görün ve

  • http://forums.adobe.com/message/5122154 # 5122154.

  • Tespit Spreyi aracı hatalı kapatma yolları hakkında hata bildirdi. Görmek

  • http://forums.adobe.com/message/5157897 # 5157897.

  • Ek telefonlar için destek.

                                                                      apk dosyası  

New Star Soccer v1.19 - [Sınırsız Para] / Apk Download İndir Yükle



Merhaba arkdaşlar android için harika bir menajerlik oyunu olan new star socceri paylaşıyorum
bu oyunda Sportoto 1.ci lig ve Ptt 1.ci lig takımlarının hepsi bulunmakta carier modunda daha eğlenceli biz teknik direktör olarak başlıyoruz ara ara oyunun içinede girip şut filan vurabiliyoruz.
Çok güzel bir futbol oyunudur 
APK:

Para hilelisi yapmak için önce normal başlıyacak biraz geliştirin 1-2 saat kadar ondan sonra tekrar apkyı kurun hile aktifleşecektir.İyi eğlenceler

Candy Crush Saga - V.1.16.0 FULL APK(Can Hileli-Ölümsüzlük)

candy-crush-saga-review-app-of-the-day-0
İlk önce king.com adlı internet sitesinde oynanmaya başlayan oyun daha sonra facebook uygulamalar arasında yerini aldı.Facebookta boş zamanlarımızda bize keyifli dakikalar yaşatan oyun artık android ve ios uygulama marketlerinde.Oyunu akıllı telefonunuza veya tabletinize kurup keyifli dakikalar geçirebiliyorsunuz.
Oyundan bahsedecek olursak oyunun genel konsepti şekerlerden oluşuyor ve seviye seviye verilen görevleri yerine getirmemiz isteniyor.1. seviyeden başlayıp ilerledikçe oyun dahada zorlaşır hale geliyor.Aynı renk şekerleri en az 3 adet olmak üzere bir araya getirerek patlatıyorsunuz.Daha sonra patlattığınız şekerlerin yerine farklı şekerler gelebiliyor.Bölüm ilerledikçe bizden şekerlerin yerine şekerlerin üzerinde bulunan jöleleri temizlememiz isteniyor.Bütün jöleleri temizledikten sonra bölüm atlamış oluyorsunuz.
Burda önemli olan bir nokta var.Bize hem levelde oyunun zorluğuna göre hamle sayısı veriliyor.Mesela 4. level için 20 tane hamlemiz oluyor.Seviyeyi tamamlayabilmemiz için en fazla 20 hamle içinde görevi tamamlamamız gerekiyor.20 hamlede görevi tamamlamazsanız varolan 5 candan 1 canınız eksiliyor.5 canında tamamını kullanamazsanız belirli bir süre örn. 20 dk beklemek gerekiyor veya oyunu oynayan facebook arkadaşlarınızdan can isteyebiliyorsunuz.
20. seviyeye geldiğimizde 21. seviyeye geçebilmek için bizden arkadaşlarımızın onayı isteniyor.Arkadaşlarınıza davetiye gönderiyorsunuz.En az 3 arkadışınız daveti onaylarsa köprüden karşıya geçip 21. seviyeye gelmiş oluyorsunuz.Her 20 seviyede bir bu oluyor.Zeka ve mantık geliştirme açısından bence faydalı bir oyun.Zaten sizde oynarsanız gitgide oyunu kafanıza anlamlandırıyorsunuz.

APK: