26 Eylül 2013 Perşembe

Android Telefonları İçin Uygulama Önerileri

Açıklama

          Aşağıda vereceğim uygulamaları bizzat ben kullanıyorum ve çok memnun kaldığım uygulamalardır. Sizlerle paylaşmak istedim. Bunu bir öneri olarak görebilirsiniz.

Uygulamalar

  1. Telefon ara yüzünden çok sıkıldıysanız; Nova Launcher en güzelidir.
  2. Anti-Virüs olarak; Dr.Web (Life-License) kullanabilirsiniz. Hem kasmıyor hem de işlevselliği fazladır. Uygulamayı indirmek için; Tıklayınız.
  3. Ram rahatlatmak için; Clean Master kullanabilirsiniz. Özellik olarak: Önemsiz dosyaları (cache, pop-up vs.) silmeye yarıyor. Uygulama yönetici olarak kullanma ve en önemlisi RAM’inizi rahatlatıyor.
  4. Dosya yöneticisi olarak; ES Dosya Yöneticisi kullanabilirsiniz. Sade görünüm, kısa yolları, taşımaları hızlı başlıca özellikleridir.
  5. İndirme programı olarak; aTorrent Pro kullanabilirsiniz. Birçok Torrent programı denedim fakat bunun kadar hızlı indiren görmedim. Aratma konusu da bir hayli güzel. Uygulamayı indirmek için; Tıklayınız.
  6. Alternatif tarayıcı olarak; Opera veya Firefox kullanabilirsiniz. Ben Firefox kullanıyorum. Gerçekten tasarımını güzel yapmışlar bu sefer. Hoşuma gitti.
  7. Forumlarla içli dışlı olanlar için; Tapatalk 2 önerebilirim. Uygulamayı indirmek için; Tıklayınız.
  8. Bildirim ışığınız varsa program olarak; Light Manager’i önerebilirim. Uygulama bildirimlerine istediğiniz rengi atayabiliyorsunuz. Zaman aralığını ayarlayabiliyorsunuz.
  9. İnternet radyosu olarak; Radyo’yu kullanabilirsiniz. En azından TuneInRadio’dan bin kat daha iyi iki saniyede bir reklam vermiyor.
  10. Alternatif not programı olarak; ColorNote kullanabilirsiniz. Not programlarıyla baya içli dışlı olan bir kişiyim. En güzeli ve yedekleme konusunda bir hayli fazla. Hem de ekranınıza widget olarak koyabiliyorsunuz.
  11. Müzik bulma programı; Shazam önerebilirim. Radyo dinleyen bir kişiyseniz, bilmediğiniz şarkının ismini bulmak için uygulamaya dinletmeniz yeterli olacaktır.  

Widget Uygulamaları


  1. Power Toggles;  Toggle Widgetidir. Toggle’dan kasıt; Wi-Fi , Bluetooth , GPS vs. direk aç-kapa işlevi gören widgetdir.
  2. Zooper Widget Pro;  Çoklu işlevi vardır. Bu programı indirdikten sonra ek olarak Zooper Widgetin paketleri var beğendiklerinizi indirip kurun ve ekranınıza koyun. Uygulamayı indirmek için; Tıklayınız.
  3. Eye in Sky; Çok hoş bir hava durumu widgeti. Ekranınıza hava katıyor gerçekten.
  4. UCCW; Zooper Widgetin alternatifi.

Kolay Oyunlar

          Burada bir açıklama yapalım. Kolay oyunlar fazla grafiği olmayan, hızlı bir şekilde tek el ile oynayabileceğiniz oyunlar kategorisine girer. Yazacağım oyunların hepsini denedim ve hepsi de zevkli oyunlardır.

  1. Cut The Rope; Blogumuzda mevcuttur. Gitmek için; Tıklayınız.
  2. Where's My Water; Blogumuzda mevcuttur. Gitmek için; Tıklayınız.
  3. Temple Run (Serileri); Blogumuzda Oz serisi mevcuttur. Gitmek için; Tıklayınız.
  4. Angry Birds (Serileri); Blogumuzda Star Wars II serisi mevcuttur. Gitmek için; Tıklayınız.

          Şuan önerebileceğim uygulamalar bunlar, inşallah sizlere de yardımcı olabilmişimdir. Kafanıza takılan bir soru olursa yorum atmanız yeterli olacaktır. Böyle önerilerin devamı gelecektir. Blogumuzu izlemek Google'dan izlemek için; Tıklayınız.






1 yorum: