23 Kasım 2013 Cumartesi

Instagram'a mesajlaşma özelliği mi gelecek ?


Instagram, Facebook tarafından 1 milyar dolara aldıktan sonra kullanıcılarını bir hayli genişlettikten sonra ve Windows Phone versiyonunun çıkmasıyla reklamlara başlaması ile adından bahsettirmişti.


150 milyondan fazla üyeye sahip olduğunu söyleyen Instagram, gelir bakımından gerçekten de Facebook doğru satın alma yaptığını da ortaya koymuştur. Peki Instagram’a mesajlaşma özelliğini eklenebilir mi ?


Bugüne kadar kullanıcılarının gönlünü kazanan Instagram arayıp da bulamadığı özellik arasında özel mesajlaşma uygulamasıdır.


GigaOM’un haberinde, sitenin kurucusu Om Malik’in öngörüleri doğru ise Instagram’a yeni özellik gelecek yönünde. Bu yeni özellik en büyük seçenek olarak kullanıcılar arası özel mesajlaşma seçeneği olacak gibi.


Konuyla ilgili resmi açıklama için Facebook ile iletişime geçilse de, Facebook ilgili düşünceleri şimdilik yanıtsız bırakmış durumdadır.


Bakalım önümüzde ki günler de ne olacak. Bu sohbet özelliği ile Instagram nerelere ve hangi uygulamalara rakip olmayı becerebilecek bu da merak konusu oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder