7 Kasım 2013 Perşembe

HDR FX Photo Editor Pro v1.4.4


HDR FX Photo Editor Pro v1.4.4


HDR FX Photo Editor en iyi ve en hareketli HDR verir gibi bakmak herhangi bir mobil platformda ve bunların hepsi tek bir görüntüden gerçekleştirilir . Birçok fotoğraf sitelerinde hayranı olduğu çok aynı HDR görünümü elde etmek için sürgü kullanın . Doğru ayarlamalar ile HDR etkisi ile profesyonel sonuçlar olabilir . Sonuç profesyonel HDR fotoğraf makinesi fotoğraf benzer olacaktır . Ayrıca birkaç dokunuşlar ile resimlerinizi dramatik siyah beyaz efekti verebilir . HDR FX sepya seçeneği sağlar . HDR efektleri dışında size fotoğraf Curve ayarlamalar uygulayabilirsiniz . Biz ünlü masaüstü fotoğraf uygulamaları ' araçları ile aynı araçları sağlar . Masaüstü uygulaması en çok kullanılan araç biri eğrisi ayar olduğunu. Witt HDR Fx Curve ayarı parmaklarınızın altında. Eğer rgb kanala doğrudan uygulayabilirsiniz kırmızı, yeşil ve mavi kanallarda eğrisi ayarlamaları yapabilirsiniz. HDR Fx da Seviyeleri adlandırılan önemli bir fotoğraf düzenleme aracı sağlar . Siyah ve beyaz ton ayarı ayarlama ya da tek bir dokunuşla gama ayarı uygulayarak ile profesyonel sonuçlar elde edilmesine olanak sağlamaktadır . HDR FX diğer büyük özelliği , kare , HDR FX farklı çerçeve seçenekleri onlarca ile birlikte gelir .
Tek bir tıklama ile fotoğraflarınızı için önceden tanımlanmış 50 farklı hdr efekti uygulayabilirsiniz şimdi ,son güncelleme ile yeni özellikler ekledik . Bir etkisi bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız sadece efekt ve ayarlama parametreleri üzerinde değişiklik yapmak ve tamamen benzersiz sonucu efektler elde edebilirsiniz
Pro sürümü verir olabilir : .
Tam çözünürlük sonuçları
Kırmızı , yeşil, mavi kanal eğrisi ayarlama seçenekleri
Ayrıca adet kaldırır
Yeni özellik: . Bitki

Özellikler

Bitki
50 yeni HDR efektleri
sonucu kombinasyonuna Saydamlık ayarı
bizim özel algoritması ile sonuçlar gibi HDR
HDR Daire kontrolü
Kompozit , eğri seçenekleri ( kırmızı , yeşil , mavi özel Pro
Gamma düzeltme
Düzeyleri ayarlama ( siyah ve beyaz ton ayarı )
Kontrast ayarı
Parlaklık ayarı
Flu filtre
Siyah beyaz görüntü /> sepya görüntü
dramatik siyah beyaz sonuçlar
fotoğraf çerçeveleri ve sınır koyun .
görüntülerde sınırlar ve çerçeveler koyun
ile resimlerinizi daha dramatik olun yeni dokular
Vignette filtreleri
farklı ayar kombinasyonları Milyonlarca .

indir HDR FX Photo Editor Pro v1.4.4

( yukarıdaki linkten indirirseniz , bir anket tamamlamak (veya bir yazılım yüklemeniz gerekir . Biraz zaman yapar , ama yerinde destek olacak teşekkürler )
. ! http://adf.ly/YjpWk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder