7 Kasım 2013 Perşembe

KitKat 4.4 Launcher Tema v1.61


KitKat 4.4 Launcher Tema v1.61


* Başlat Satılık - sınırlı bir süre için Sadece 1,00 $ !

Ultimate Experience KitKat 4.4 Launcher Tema önümüzdeki Android 4.4 işletim sistemi ve en son Nexus 5 sızıntı esinlenerek tüm Android fırlatma için tasarlanmış yepyeni bir çok - başlatıcısı tema vardır !

tamamen özel tasarlanmış simgeler , duvar kağıdı , rıhtım bar , klasörler , ve çok daha fazlası sahip , Google Play'de en gerçekçi Android 4.4 Tema ile en son Android işletim sistemi görünüm alın !

Yeni Launcher , Launcher Akıllı Apex Launcher FULL grafik desteği özelliği , TSF Shell , Sonraki 3D Launcher , Launcher EX , ADW Launcher , ADWLauncher EX , Holo Launcher , SS Launcher , Launcher Atom ve birçok GO daha fazlası!

KitKat 4.4 ULTIMATE DENEYİM TEMALAR ATAR ÖZELLİKLERİ :

KitKat Deneyimi Yardımcısı Uygulaması - otomatik bilgi ile , en sevdiğiniz başlatıcısı tema uygulamak ve isteğe bağlı için yardımcı kolay kullanımlı arayüzü Android atarlar, KitKat Deneyim duvar kağıdı yöneticisi içerir , otomatik olarak , eksik simge istekleri göndermek dahil tüm rıhtım bar , simgeler , simge isimleri , ve çok daha fazlasý !

KitKat Deneyimi Icon Pack (lar ) - tamamen Android 4.4 Kit-Kat ilham simgeler , son Nexus 5 ve Android 4.4 sürümleri esinlenerek özel tasarlanmış simgeler !

KitKat Deneyim Dock Bar Simgeler - Bonus Özellikle beyaz simgeleri sizin zevkinize göre tam olarak bu tema özelleştirmek için izin , başlatıcısı dok barlar için simgeleri dahil!

KitKat Ultimate Android Wallpaper Manager - hiçbir parçalanma ile mükemmel duvar kağıdı yönetim sistemi , akıllı duvar kağıdı seçme mükemmel cihaz maç için sadece en iyi duvar kağıdı boyutları ekler . 20 farklı tasarımlar mükemmel Full HD grafikleri ile en düşük çözünürlüklü telefonlar için en yüksek çözünürlük tablet uygun , seçim ( tüm duvar kağıtları 180 ) birden fazla boyutta tasarlanmıştır için .

Cloud - tabanlı duvar kağıdı seçici duvar kağıdı 3. parti yazılım (örneğin seçici kırpma ya da canlı duvar kağıdı eklemek için Galeri olarak kullanmak için daha fazla alan ve özgürlük vererek , doğrudan duvar kağıdı tasarımları uygulamak veya cihazınıza indirmek için izin verir etkileri ) .

Deneyim KitKat Saat Widget -tema ve Widget paketine hazır bulunanözel tasarlanmış KitKat tarzı saat Widget ile bir mola için zaman bilin .

KitKat Deneyimi Paketi Dock Bar - seçim için on dört farklı lezzetli KitKat tarzı rıhtım bar .

TALİMATI TARİFİ :

Bu bir tema ( bir deri gibi ) , bunu uygulaması yerleşik kullanarak uygulamak gerekir , ya da bunu tercih ettiğiniz destekleyen ekranı / kullanarak uygulayabilirsiniz uygulama başlatıcısı ayarları ( tam talimatlar için destek web sitesine bakın ) .

Bu tema tamamen Apex Launcher destekler , GO Launcher EX / HD , Nova Launcher , ADWLauncher EX / ADW.Launcher , Sonraki 3D Launcher , Launcher Pro Aksiyon, TSF Shell * , * Atom Launcher , Holo Launcher HD * Akıllı Launcher * GSLTHEME , SS Launcher , ve daha fazlası!

* elle bu rampası üzerinde tema uygulamak gerekir , uygulama ve destek web sitesinde tam talimatları .

duvar kağıdı değiştirmek için :
Menu > Wallpaper KitKat Deneyim Duvar kağıdı > Seç Duvar Kağıtları > Başvuru > ilerleyin

KitKat Saat Widget Deneyim eklemek için :
Menü tuşuna basın > Widgets KitKat Deneyim Saat için > ilerleyin >

DEVELOPER NOTLAR seçin ve başlatıcısı kullanarak yeniden boyutlandırmak :
başka bir soru, öneri veya endişeniz varsa lütfen e-posta .

indir KitKat 4.4 Launcher Tema v1.61
http://dollarupload.com/download.php?file=134561
( Eğer indirirseniz gelen bağlantı üzerinde , sen ( siz veya yazılımı yükleyin. biraz ekip yapar , ama yerinde destek olacak . teşekkürler! ) bir anket tamamlamak zorundadır
http://snsw.us/wiKaD

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder